Overige info

Festivalterrein open vanaf 12.30

Het aantal damestoiletten wordt dit jaar FORS uitgebreid. Het gebruik van de toiletvoorzieningen is GRATIS!

Belangrijkste consumptieprijzen 2018:

Frisdrank € 2.20   Bier € 2.20    Speciaal bier € 2.20    Wijn € 3.30
Frites met saus € 3.30

Consumptiebonnen (€ 1.10 per stuk) kunnen worden gekocht bij de kassa op het festivalveld en bij de kassa bij de ingang van het openluchttheater. Drank en food kunnen alleen met bonnen worden afgerekend. 

Wij schenken geen alcohol aan jongeren onder 18 jaar. NIX18.

I love my ears

Stichting Blommenkinders ondersteunt de overheidscampagne: I love my ears. Deze campagne is bedoeld om uitgaanspubliek te waarschuwen voor de risico´s op gehoorschade door harde muziek. Verkoop van oordopjes aan de Blommenkinders Promotiekraam op het hoofdveld. (Zolang de voorraad strekt).

Mensen met een handicap

Ons festivalterrein is toegankelijk voor rolstoelen. Er is ook een toiletcabine voor mensen met een handicap. We zijn in overleg met de gemeente Roosendaal om op de dag van het festival aan de zuidkant van de rotonde bij de Nispensestraat twee tijdelijke parkeerplaatsen voor gehandicapten aan te leggen. De afstand van deze parkeerplaatsen tot de ingang van het festivalterrein bedraagt 150 meter.
Indien een persoon met een handicap met een auto wordt gebracht dan kan betreffende auto stoppen direct voor de hoofdingang van het festivalterrein.
Heeft u als persoon met een handicap vragen en/of wensen met betrekking tot uw bezoek aan ons festival dan kunt u contact opnemen met  de organisatie via info@blommenkinders.nl Op de dag van het festival kunnen wij in overleg vrijwilligers inschakelen die mensen met een handicap met bepaalde zaken kunnen helpen indien gewenst.