Sfeerimpressie 2017

Het Blommenkinders Festival 2017 is jammer genoeg voorbij. Klik hier voor foto’s.
Deze zijn gemaakt door Hans van Damme, Corné Marijnissen, Erwin Klomp en door leden van Fotogroep ’t Statiefje; Wally van den Boom, Paul van Croonenburg, Bianca la Faille-Jongmans, Kees Hersbach, William Pelgrim.

Klik hier voor een leuke terugblik door Omroep Brabant van het Blommenkinders Festival 2017.

2 thoughts on “Sfeerimpressie 2017

  1. Goede middag,
    Nog even even een verlaat bericht over het festival van 2016. Het was weer een heerlijk sfeertje .lekkere muziek, drankje en wat eten. Wat wil een mens nog meer op een zondagmiddag. Bedankt nog namens onze club. Oh ja nog een tip , The fortunate sons voor 2017.

  2. Wat een feest was het weer afgelopen zondag in Roosendaal. Complimenten voor de organisatie en de vrijwilligers! Genoten van Neil Young, Johnny Cash en ook van Queen. Zij stegen er wat ons betreft bovenuit. Wij zijn geen fan van Queen, maar wat een band stond daar te spelen. Het leek wel of Queen zelf daar stond. Ondanks geen fan, toch luidkeels meegezongen.
    Een paar kleine opmerkingen: wij hopen dat het Flowerpower effect er in zal blijven (uniek, dus houden zo) en dat het geen festival wordt voor elk wat wils, waar er al zo veel van zijn. Hou het uniek! Verder vonden wij het affiche dit jaar niet zo goed, (wij begrepen de televisietoren niet) en de ondertitel ‘Party in het Park’ ook niet. Blommenkinders (zonder ondertitel) zou toch langzamerhand herkenbaar genoeg moeten zijn!
    Tips voor volgend jaar: Iron Butterfly met dat heerlijke lange drumsolo! In a gadda da vida.
    The Kinks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *